Ta strona wykorzystuje pliki COOKIE zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej na ten temat możesz przeczytać w Polityce Cookies związanej z ciasteczkami.

close


Polityka Prywatności

 

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO

http://SEOsklep24.pl




1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.


2. Administratorem Danych Osobowych jest: J&J Jakub Brożyna z siedzibą w Nowym Żmigrodzie, kod pocztowy 38 – 230, ul. Wałowa 12, NIP: 6852245474, REGON: 180812824.


3. Aby zrealizować zamówienie na usługi dostępne w naszej ofercie należy wypełnić formularz zawierający podstawowe dane o użytkowniku (imię, nazwisko, adres e-mail, telefon, adres) oraz opcjonalnie dane firmy (nazwa firmy, NIP, adres siedziby), dane te są niezbędne do zrealizowania zamówienia i celów księgowych. Informacje te nie są udostępniane osobom trzecim.


4. Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania strony do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach sklepu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie sklepu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.


5. Podanie danych osobowych jest konieczne w następujących przypadkach:

 

  • Dokonując zakupu w naszym sklepie bez logowania konta - po realizacji takiego zamówienia z naszej bazy usuwamy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją osobę (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres e-mail). Pozostaje tylko dokument sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne.
  • Rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna Przechowujemy te dane w bazie aby ułatwić Tobie w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym.
  • Jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych możesz zostać abonentem newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz się z niego wypisać.



6. Akceptując politykę prywatności wyrażasz zgodę na przesyłanie faktur drogą elektroniczną. Fakturę za zakupioną usługę otrzymasz mailem.


7. Każdy Użytkownik naszego sklepu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego sklepu


8. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak dane dostępu do Twojego konta bankowego.


9. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu skorzystaj z właściwych zakładek w sklepie internetowym lub prześlij e – mail pod j.brozyna@seosklep24.pl